WHAT-A-PIZZA

WHAT-A-PIZZA Nieuw, verrassend en anders dan je van ons gewend bent!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1126 beoordelingen
7 nov 2021 om 11:27 Het kwam zonder contact erover op te nemen na 1,5u en 40min te laat. Vervolgens was de pizza koud/oud.
31 okt 2021 om 15:28 Bezorger was brutaal en pizza was koud en niet lekker.
29 okt 2021 om 9:17 Pizza was koud en de kaas die er op zat al helemaal hard . Normaal is het super lekker
21 okt 2021 om 1:36 Nooit meer bij deze mensen bestellen want, ze laten je 2 en half uur wachten en dan geven zij je ook koude eten
19 okt 2021 om 0:16 Wel betaald en bestelling is niet afgeleverd.
16 okt 2021 om 20:59 Prijs best hoog voor een kleine pizza, bezorgtijd was best lang en pizza beetje smaakloos ondanks dat het aardig belegd was. Verder was de korst wel lekker knapperig :)
15 okt 2021 om 6:36 Heerlijke vegan pizza. Was veel beter geweest als deze ook echt warm ipv lauw tot bijna koud was. Jammer!
2 okt 2021 om 20:56 Food is great... if you get it...often cancellation. Delivery time much longer than advertised. If your order is canceled the tip won't be refunded so you don't even tip the delivery person but the restaurant (I asked and got no response at all) last tim
30 sep 2021 om 12:01 Ondanks de matige reviews, deze tent toch een kans gegeven. Want: veel vegan aanbod! Inderdaad, dit eten was erg matig. De pizza's waren lauw, karig belegd, een beetje taai enzo. We bestellen hier niet nog eens, maar blij dat we het geprobeerd hebben.
29 sep 2021 om 9:24 Mijn pizza lag half door elkaar en over elkaar in de doos. Smaak was wel lekker
8 sep 2021 om 23:43 Op het menu staat Kwekkeboom bitterballen, maar ik heb alleen maar 'standaard' bitterballen gekregen. Erg jammer.
2 sep 2021 om 23:15 Heb 1,5 u op mijn 12 kipjes gewacht